Üdvözlöm honlapomon!

Dr. Lauscher Bence egyéni ügyvéd vagyok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyvédi Kamara 36064433 Kamarai Azonosító Szám alatt bejegyzett tagja.

Második generációs ügyvéd családból származon, édesapám is ügyvédként dolgozott Győrben, a szülővárosomban. A diplomámat szintén Győrben, a Széchenyi István Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán cum laude minősítéssel szereztem meg. Az egyetem elvégzését követően másfél évig a közigazgatásban szereztem gyakorlatot, majd a jogi szakvizsga megszerzéséig ügyvédjelöltként dolgoztam egy nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező ügyvédi irodában.

Már ügyvédjelöltként értékes tapasztalatot és gyakorlati alapokat szereztem a polgári jog és a társasági jog területén, mind a nagyvállalati, mind a magánszemélyek közötti viszonylatban, amely kiváló alapot nyújtott az önálló praxis megkezdéséhez.

A jogi szakvizsga teljesítését követően kértem a felvételem a Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyvédi Kamarába. 2019. január 1-től kezdődően egyéni ügyvédként dolgozom, az irodám Győr belvárosának közvetlen szomszédságában található.

Az polgári jog és a társasági jog területén szerzett alapokat követően a tevékenységemet folyamatos képzés és tapasztalatszerzés eredményeként kiterjesztettem a munkajog és a büntetőjog területére.

Angol és német nyelvből tárgyalóképes nyelvtudással rendelkezem, így szolgáltatásaimat külföldi ügyfelek is igénybe vehetik.

Üdvözlettel,
Dr. Lauscher Bence