Szolgáltatás

Büntetőjog

Számos esetben láttam el eredményesen a hozzám forduló - belföldi és külföldi - ügyfelek védelmét a velük szemben indított büntetőeljárásban, amely több esetben az eljárás megszüntetésével vagy vádemelés esetén a vádlott felmentésével zárult.

Alapvetően tartom az ügy teljeskörű megismerését és a hozzám forduló ügyfelek tájékoztatását az eljárás lehetséges kimeneteléről, majd ennek fényében a hatékony védelmi stratégia kialakítását.

Vállalom a védelem teljeskörű ellátását már a büntetőeljárás megindításától kezdődően a büntetőeljárás jogerős befejezéséig. A védelem ellátása kiterjed a védelmi stratégia kialakítására, az eljárási cselekményeken történő személyes részvételre, indítvány- és észrevétel tételi jog gyakorlására és természetesen a személyes konzultációra.

A védelem eredményes ellátása érdekében, célszerű már az eljárás azon szakaszában védőügyvéd részére megbízást adni, amikor a rendőrségtől, vagy egyéb hatóságtól idézés érkezik.

Bűncselekmény sértettjeinek jogi képviseletét is vállalom, ennek keretében vállalom a feljelentés megírását és a nyomozóhatóság részére történő benyújtását, az Ügyfelek eljárási jogairól történő felvilágosítását, segítséget a hatóságokkal történő kapcsolattartásban.

A sértetti képviselet fontos eleme a polgári jogi igény érvényesítése, hiszen a bűncselekménnyel okozott kárnak meg kell térülnie.

Védőügyvéd Győr, büntetőjogi ügyvéd, büntetőjogi védelem, sértetti képviselet.

©Copyright 2022. by adatfalodesign
envelopephone-handsetmap-markercross