BEMUTATKOZÁS

Üdvözlöm honlapomon!

2013-ban szereztem meg a diplomámat a Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és
Jogtudományi Karán, „cum laude” minősítéssel. A jogi szakvizsga megszerzéséig kezdetben a
közigazgatásban dolgoztam, ahol másodfokú eljárásokkal és peres ügyekkel foglalkoztam, majd egy
nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező ügyvédi irodában gyűjtöttem értékes tapasztalatokat és
ismerkedtem meg a klasszikus ügyvédi feladatokkal a gyakran idegennyelven végzett munka
eredményeként.
A jogi szakvizsga megszerzéséig stabil alapokat szereztem a polgári jog és a társasági jog területén, mind a nagyvállalati, mind a magánszemélyek közötti viszonyrendszerben, amely kiváló alapot adott az önálló praxis megkezdéséhez. A tevékenységemet folyamatos képzés és tapasztalatszerzés eredményeként kiterjesztettem a büntetőjog és a munkajog területére.

Az önálló ügyvédi praxisomat 2019. január 1-én kezdtem meg, irodám Győr belvárosában, a Győri Ítélőtábla közvetlen szomszédságában található.

Angol és német nyelvből tárgyalóképes nyelvtudással rendelkezem, így a határon átnyúló ügyekben is képviselni tudom ügyfeleim érdekeit. Tevékenységi köröm szélesítése érdekében 2021. évben oklevelet szereztem a győri székhelyű Német Jogi Centrum osztrák gazdasági jogi képzésén.

Alapelvem a rám bízott ügyek szakszerű, precíz, a megbízó érdekeit szolgáló hatékony megoldása és lehetőség szerint a hosszadalmas peres eljárások megelőzése. Ügyvédi tevékenységemet szükség esetén velem partnerségben álló ügyvédekkel, könyvelőkkel és tolmácsokkal végzem.
©Copyright 2022. by adatfalodesign
envelopephone-handsetmap-markercross