Szolgáltatás

Munkajog

Hosszú ideig működtem közre egy multinacionális vállalat napi munkaügyeinek vitelében.

Ellátom mind a munkavállalók, mind a munkáltatók jogi képviseletét és jogi támogatását. Vállalom munkaszerződések, munkáltatói tájékoztatók és egyéb munkajogi, szervezeti szabályzatok elkészítését. A munkaviszony megszüntetése körében tanácsadást nyújtok, vállalom a munkaviszonyt megszüntető jognyilatkozatok elkészítését, munkaviszonyt megszüntető jognyilatkozat megtámadását és jogellenes munkaviszonymegszüntetéssel összefüggésben igényérvényesítést.

Tisztelettel várom továbbá azon Ügyfelek megkeresését, akik úgy érzik, hogy munkaviszonyukat a munkáltató jogellenesen szüntette meg.

Vállalom győri és Győr-Moson-Sopron vármegyei vállalkozások részére a teljes munkaügyi dokumentáció átvizsgálását, amely magában foglalja az adott gazdasági társaság által alkalmazott valamennyi munkaügyi dokumentáció jogi szempontú átnézését és szükség szerint felülvizsgálatát. Amennyiben az átvizsgálás során azt tapasztalom, hogy a cég által alkalmazott dokumenumok a jogszabályoknak nem felelnek meg, akkor javaslatot teszek a dokumentumok módosítására.

Munkaügyi átvilágítás Győr, Munkajogi átvilágítás Győr, Munkaügyi per Győr, Munkajogi tanácsadás Győr.

©Copyright 2022. by adatfalodesign
envelopephone-handsetmap-markercross